22:05 af

 

Troels Lund Poulsen (18-07-2015) Troels_brevhoved

 

Kære alle

 

Det er mig en stor glæde at få lov at stå i spidsen for et ministerium igen. Det havde jeg ikke drømt om, da jeg gik på orlov på grund af skattesagskommissionens arbejde (jeg blev i øvrigt pure frifundet for alle anklager). Det skal vi ikke ud i igen – altså flere kommissioner.

Særligt om fortroligt materiale

Jeg har rigtig dårlig erfaring med, at der siver fortrolige oplysninger ud fra mit ministerium. Det betyder selvfølgelig ikke, at fortrolige oplysninger altid blot skal forblive fortrolige. Jeg har lavet et lille flowchart, der viser, hvad I skal gøre, hvis I støder på materiale, der kan være interessant i andre sammenhænge end selve sagsbehandlingen.

Troels_27

 

Vi skylder en næse

De røde partier gav mig tidligere på året en næse for min rolle i skattesagskommissionen (hvor jeg i øvrigt blev pure frifundet for alle anklager).

Derfor laver vi kreativt værksted hver anden onsdag, hvor man kan komme og hjælpe til med at lave en kæmpe papmachénæse. Den vil vi så give oppositionen, når jeg finder det passende. Næsen skal gives til tidligere skatteminister Benny Engelbrecht på grund af grundskylden. Og fordi jeg kan.

 

En god idé

Hvem har et godt kamera og vil tage med mig op til min gård i Tølløse en dag? Jeg har nemlig masser af kornmarker, så vi kan få lavet nogle lækre køleskabsmagneter til Søren Espersen.

 

Nulvækst, schmulvækst

Danmark er i vækst. Særligt vælgertilslutningen til Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har taget et gevaldigt hop opad på det seneste. Dansk Folkeparti vil have en større offentlig sektor, Liberal Alliance vil have en mindre. Derfor ser regeringen og jeg det som den optimale løsning, at den offentlige sektor hverken vokser eller skrumper yderligere. Nulvækst må da stille alle tilfredse.

Vi skal dog være lidt påpasselige med, hvordan vi formulerer os. Jeg regner selv med at besvare spørgsmål om nulvækst med et filosofisk modspørgsmål: ”Nu siger du nulvækst, men hvad er nul egentlig? Hvis nul er intet, hvordan kan det så selv eksistere. Eksisterer du? Eksisterer jeg? Pyyha. Så tror jeg vist, vi siger tak for i dag. ”

 

Jeg glæder mig til at skabe vækst i Danmark (ikke kun København og Østjylland) sammen med jer.

 

Hav en god dag

Troels

Comments are closed.