13:34 af

Sophie Løhde_fritlagt

 

Sophie_brevhoved

Kære alle

 

Jeg glæder mig enormt over at se så mange sunde og raske mennesker. Tak for den fine velkomst. Vi skal i gang, og vi kan lige så godt tage fat. Skalpel!

 

Arbejdsforhold

Jeg vil gerne have, at vores arbejdsplads her i ministeriet afspejler det moderne sygehusvæsen. Derfor har jeg lavet en række ændringer, der kommer til at berøre vores hverdag her i ministeriet:


Arbejdsstationer

Vi går væk fra princippet om faste arbejdspladser. I stedet rykker vi elevationsskrivebordene ud på gangene på ubestemt tid for at sikre overbelægning. Alt andet ville være usolidarisk.

Madordning

Vores kantinemad skal indtages fra plastikbakker og meget gerne være opvarmet i mikroovn. Har man madpakke med hjemmefra, skal madderne helst ikke være for spændende. Det betyder ingen rødbeder på leverpostejmaden!

Afdelingsnavne

Flere regioner er i gang med at omdøbe de latinske navne på deres sygehuses afdelinger. Eksempelvis kommer geriatrisk afdeling fremover til at hedde ældresygdomme. Det er der dog ikke nogen grund til hos os, da det ikke er formålstjenligt, at folk kan gennemskue, hvad mit embedsværk (ikke) laver.

Saks!

 

Organdonation

Vi skal have øget antallet af organdonorer. Derfor vil jeg fra årsskiftet amputere et af Sundhedsministeriets største organer, Sundhedsstyrelsen, der gennem de senere år har lavet en række kritisable fejl. Derfor opretter vi yderligere tre styrelser.

  • Sundhedsdatastyrelsen kommer primært til at tyde lægers håndskrift og bruge milliarder af kroner på et nyt ubrugeligt patientjournal-system eller komme med dårlige undskyldninger, når det nuværende viser sig at være fyldt med huller
  • Styrelsen for Patientsikkerhed skal sørge for, at patienter har sikkerhed for, at de bliver nedprioriteret, hvis der kommer en saudiarabisk ambassadørs mor og skal have deres sengeplads
  • Lægemiddelstyrelsens opgave bliver at finde ud af, om det er plastre med Superman eller Batman, der virker bedst, når børn får hudafskrabninger. Derudover skal den afdække, hvorvidt det er medicinsk bevist eller bare placebo, når mor eller far puster på såret
  • Jeg havde overvejet en styrelse mere (Styrelsen for oprettelse af styrelser), men den blev der ikke plads til

Sutur!

 

Ældreministeriet

Den vigtigste opgave i Ældreministeriet bliver at få de ældre overbevist om, at de skal stemme på Venstre i stedet for Dansk Folkeparti. Det er en opgave, der skal løses nu, mens de ældre stadig kan se forskel på bogstavet O og V og på Lars Løkke og Kristian Thulesen Dahl.

Jeg har bestilt en lang række Venstre-merchandise, som vi kommer til at dele ud i bankohaller og til sangaftener i de lokale borgerforeninger. De inkluderer blandt andet

  • Stramaj-broderier i Venstres farver
  • Søren Pind-hæklenåle
  • Kristian Jensen-plaider

Derudover vil jeg selv tage rundt på turne og fortælle, hvor glad jeg er blevet, efter jeg er gået ind i min første alderdom som 32-årig.

Werthers Echte!

 

Så er vi ligesom i gang. Vi har alle et kæmpe ansvar for, at vores sundhedssystem bliver endnu bedre.

 

Kærlig hilsen

Sophie

Comments are closed.