21:40 af

Søren Pind Søren_brevhoved_2

Kære alle sammen

Jeg ved, I har haft det hårdt. Min forgænger har ikke været rar ved jer. Jeg har ladet mig fortælle, at der har været en del mislyde i krogene det seneste år. Det bliver der lavet om på med mig ved roret. Jeg besidder ikke samme høje toneleje som Mette, men jeg har både en sangstemme og en række talegaver, jeg ynder at bruge flittigt.

 

Status på hasteopgave

Jeg skal være den første til at beklage, at vi tog fat på arbejdet, allerede inden jeg nåede at sende denne mail. Men der var en uhyre vigtig opgave, der ikke kunne vente, til formalia var overstået.

Jeg sad herinde på kontoret til sent i går aftes. Vi havde lavet en interimistisk arbejdsplads med laptops på gulvet, hvor jeg arbejdede sammen med en håndfuld dygtige kolleger til sent ud på natten (hvem skylder jeg for udlæg til pizza?) for at få afviklet Irak-kommissionen.

Den er nu afviklet, og så taler vi ikke mere om den.

Jeg vil ikke afvise, at der i jeres arbejde i Justitsministeriet kan finde lignende praksis sted: hvis I har arbejdet længe på en opgave, men ikke bryder jer om, at resultatet ser dagens lys, så stop, når I synes, den har kostet jer for meget tid og skatteyderne for mange penge.

 

Overarbejdstimer

I kan kun få udbetalt jeres overarbejdstimer, hvis de er optjent på gader og stræder i København i forbindelse med terrorangrebet i februar. Alternativt kan I få lov at afspadsere til Lolland eller andre yderområder, hvor der nu mangler betjente.

 

Ungdomskriminalitet

Den kriminelle lavalder er noget, regeringen(s støtteparti) går meget op i. Den kommer vi derfor også til at skulle arbejde med over de kommende måneder. Oppositionen og “kloge eksperter” har fremturet med beskyldninger om, at regeringen vil sætte 12-årige børn i fængsel. Det vil vi naturligvis ikke. Der findes mange andre måder, man kan straffe nutidens 12-årige på.

Derfor kommer vi her i Justitsministeriet til at udrulle følgende i “Operation Børneret“:

  • FASE 1: Anti-æblerov-patruljen indsættes
  • FASE 2: Den landsdækkende “Taskforce til inddragelse af lommepenge” oprettes
  • FASE 3: Vi etablerer Nationalt Center for Organiserede Drengestreger
  • FASE 4: Vi opfører stuearresthuse i alle landets kommuner


Ridder Pind

Jeg er mange ting. Jurist, stilikon, sanger, forhenværende frihedsminister, selvbestaltet hårmodel. Men jeg er så sandelig også ridder. Af den franske Æreslegion. Og af Dannebrogordenen. Og en ridder er intet uden sin væbner. Derfor afholder jeg turnering i næste uge i det store mødelokale. Medbring egen kontorstol. Der vil blive udleveret lanser og skjolde til lejligheden. Jeg behøver ingen skjald, da jeg selv synger fremragende.

 

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer for et mere retskaffent Danmark.

 

Lige lovligt mange hilsener

Søren

Comments are closed.