22:11 af

Kristian Jensen_fritlagt Kristian_brevhoved

Kære venner

I har jo valgt fået mig som ny leder, og det er jeg rigtig stolt over. Jeg er sikker på, at vi nok skal få Danmark sat på det internationale landkort.

 

Om Danmark

Og Danmark skal virkelig være en stærk, international spiller.

Når USA fx siger, de har brug for vores hjælp, skal vi være der med ubåde og korvetter, men hvis vi har brug for hjælp (når nogen genoptrykker Muhammedtegningerne, og man begynder at brænde Dannebrog af i Mellemøsten igen), så skal vi selvfølgelig tage til takke med en indholdsløs anerkendelse, der ser flot ud, men ikke kan bruges til noget som helst. Måske er der også en situation om formandsposten i Venstre, der minder om det, men den kan jeg ikke huske.

 

Om Kristian

Diplomatiske evner

Nogle vil måske sige: ”hvad kan Kristian stille op mod Merkel og Obama og alle de andre statsledere? ”. Der vil jeg gerne påpege, at jeg har en lang karriere bag mig fra Unibank, først som bankelev i Lemvig og sidenhen som bankassistent i Brande. Der lærer man altså at trække på sine diplomatiske evner, når man skal fortælle folk, hvorfor de burde tage et fastforrentet lån i stedet for et med variabel rente. Måske er der også en situation om formandsposten i Venstre, der minder om det, men den kan jeg ikke huske.

Krisehåndtering

Jeg er vant til at håndtere kriser. Nogle husker måske, da jeg i Vild med Dans’ første program fik det laveste karakterantal nogensinde. Det er altså et nederlag, man skal være skåret i granit for at kunne rejse sig fra. Måske er der også en situation om formandsposten i Venstre, der minder om det, men den kan jeg ikke huske.

 

Om flygtninge

Vi står over for en kæmpe udfordring med verdens flygtninge. En udfordring, der ganske vist ikke er lige så alvorlig, som Venstrefløjen mente, at den var under valgkampen, men dog en, vi er nødt til at tage alvorligt, fordi Dansk Folkeparti har en mening om den.

Heldigvis har jeg efter Venstres dalende tilslutning ved folketingsvalget stor erfaring med mennesker, der flygter fra noget, de ikke kan lide.

 

Jeg håber, at I vil bakke op om mig som jeres leder i vores fælles projekt ude i verden. Ellers siger jeg det til Lars.

Hilsen

Kristian

Comments are closed.