15:16 af

Karen Ellemann_fritlagt

 

Karen_brevhoved_2

 

Kære alle

Tusind tak for den varme velkomst. Det er bare fantastisk at komme tilbage til min gamle stilling. Eller… helt den samme stilling er det jo ikke. I 2009 var jeg Indenrigs- og socialminister, i dag i 2015 er jeg Social- og indenrigsminister. Det har krævet nogle nye visitkort, men så er jeg da også med til at sætte gang i væksten.

Udover at få afviklet regionerne, har vi en masse spændende opgaver foran os her i ministeriet. En af dem bliver at skære i regionerne. Jeg opridser lige de vigtigste opgaver i denne mail

 

Socialt bedrageri

Vi skal gøre en stor indsats for at bekæmpe socialt bedrageri. Jeg kender til et helt konkret tilfælde, hvor der er 37 folketingsmedlemmer på Christiansborg, der hver dag modtager ydelser som et regeringsparti uden at være det.

 

Nye partier

Indenrigsministeriet får en stor opgave at løfte. Det er nemlig os, der skal godkende de nye partinavne til næste folketingvalg. Jeg ved godt håber, at der er længe til, men vi kan lige så godt forberede os på, at der vil være kendisser og realitystjerner, der får lyst til at stifte nye partier.

Vi bør forvente at høre fra alle deltagerne i Paradise Hotel 2016 samt debutanter på Bogforum i Bella Center.

Jeg foreslår derfor, at vi forhåndsgodkender følgende kandidater og partinavne

  • Walid Bechara aka Knaldperlen: Spalliance
  • Amalie Szigethy: Mit Politiske Party
  • Gustav Salinas: Danmarks liberale bagparti
  • Jussi Adler-Olsen: Liste Q
  • Bjarne Riis: Team Jack & Jones SaxoBank Sunguard Home MemoryCard-partiet

 

Krav til regionerne

Jeg ville egentlig gerne slippe helt af med dem, men de er jo Lars’ egen opfindelse. Så vi er nok nødt til at presse dem ud. Jeg foreslår, at vi bruger samme taktik som en kæreste, der ikke selv tør slå op: vi stiller urimelige krav, helst på sms-form i passiv-aggressiv stil. Det har jeg udarbejdet en kommunikationsstrategi for:

 

Midtjylland

 

 

Hovedstaden_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjælland_2

 

 

Nordjylland

 

Syddanmark_2

 

Jeg glæder mig til at få styr på det socialt udsatte Danmark sammen med jer. Vi skal nok få has på regionerne 🙂

 

Mange venlige hilsener

Karen

Trackbacks/Pingbacks

  1.  tall gay men dating
  2.  keto sides