23:37 af

Jørn Neergaard Larsen_fritlagt Joern_brevhoved

Kære alle
I er jo i arbejde, og det er godt. Det skal nemlig kunne betale sig at arbejde. Det håber jeg, I er enige i. Ellers har vi et hårdt arbejde foran os. Det har vi dog alligevel. Det kan I læse om i denne mail.

 

Jeg er jobparat

Om mig selv kan jeg sige følgende: jeg er 66 år og er født på Falster. Jeg var egentlig på vej på pension efter 19 år i DA og 14 år i DJØF. Men så ringede Lars. Og jeg kunne da egentlig godt tænke mig at få min egen ministerbil med privatchauffør. Se, det er sådan en tankegang, vi skal indgyde i de jobparate danskere: alle jobs fører noget nyt med sig. Hvad enten det er et tilskud til et truckførerbevis eller en ministerpension. Man ikke sige nej til jobs, der bliver tilbudt én.

 

Flygtninge og indvandrere skal i arbejde
Det skal ikke kunne betale sig for dem at lade være. Det sørger Inger for. Vi skal sikre dem så glidende, hurtig og smertefri en overgang som muligt fra at være på flugt fra ISIS og til at sidde ved kassen i Netto.

 

Offentlige ydelser
Jeg ved godt, at jeg tidligere har sagt, at sygedagpengene og førtidspensionen skal nedsættes med mere end 4000 kr. om måneden, og at jeg også havde lyst til at skære i kontanthjælpen. Det var noget, jeg sagde, før Dansk Folkeparti fik 21 procent af stemmerne ved det seneste folketingsvalg. Det kan man selvfølgelig ikke holde for.

 

Det moderne kontanthjælpsloft
Under valgkampen (som jeg heldigvis ikke tog så aktivt del i) havde Lars og de andre lidt svært ved at svare på, hvad et moderne kontanthjælpsloft er (men ville have det alligevel). Det er vores opgave at finde ud af, hvad det begreb dækker over. Minimalisme er in, så personligt er jeg er overbevist om, at det ligger lavere end det nuværende. Derfor har jeg sørget for, at vi også får sænket loftet herinde på kontoret, så vi kan prøve det af. Medarbejdere over 1,80 skal fremover dukke sig, hvis de vil hæve deres hæve-/sænkebord.

 

Særligt vedrørende førtidspensionen
Folk på førtidspension skal ikke nødvendigvis holde op med at arbejde. Hvis de troede, de skulle det, kan de godt tro om igen, mens de rejser sig fra sofaen. Jeg kender f.eks. en tidligere statsminister, der havde et af Danmarks hårdeste jobs og Nordatlantens hårdeste jobs og så derefter har startet egen konsulentvirksomhed og tjener masser af penge til den danske statskasse. Så det kan sagtens lade sig gøre ikke at blive slidt ned.

 

Det var det, jeg ville formynde i denne omgang. Hvis I har nogen spørgsmål, bedes I udfylde dem i fire eksemplarer, aflevere dem til den nærmeste sagsbehandler, der ikke er jer selv, kvittere med NemID for modtagelsen, melde jer spørgende på vores intranet og afvente mit svar i løbet af de næste fire uger. Hvis jeg ikke svarer, er det jeres skyld.

 

Tilbage til arbejdet!

/Jørn

 

Trackbacks/Pingbacks

  1.  zcout gay dating
  2.  keto cucumber salad