17:42 af

Eva Kjer Hansen (10-07-2015) Eva_brevhoved

Kære alle

 

Tusind tak fordi I har taget så pænt imod mig. Jeg ved jo, hvordan hver en krog af departementet ser ud, efter at have studeret Dan Jørgensens selfies, men det er alligevel rart at se det hele uden hashtags og panderynker. 

 

Praktisk vedrørende kantineordning

Jeg kommer til at justere kantineforholdene en lille smule. Der vil stadig være varm og kold buffet til dem, der har lyst til det. Du kan selvfølgelig også tage en madpakke med hjemmefra, men så skal fødevarestyrelsen lige godkende din køkkenhygienje, dit køleskab, din kummerfryser og din skiltning. Det er ikke så godt, hvis smileyrapporten på køleskabet er skjult bag en seddel fra dine børns skole.

 

Smiley-ordning

Apropos smiley, så er vores smileyordning temmelig forældet. I dag har vi langt mere avancerede teknologier til rådighed. Jeg har derfor bedt fødevarestyrelsen om at bruge emoticons i stedet. Jeg har via grundig research på min iPhone fundet frem til nedenstående model, som implementeres til spisetid i dag.

 

smiley_merged_

 

Lidt om mig

Jeg er cand.polit., men jeg kender ressortområdet til fingerspidserne. ”Hvad ved en cand.polit. om miljø, landbrug og fødevarer?” spørger nogle af jer sikkert. Derfor har jeg lavet en lille liste over mine relevante kompetencer i forhold til ressortområdet:

  • Jeg har fisket stemmer de sidste seks uger – primært på gågader og torve
  • Jeg kommer fra et miljø, hvor det er meget brugt at vaske hænder offentligt
  • Jeg har intet imod at bide i det sure æble (det kommer hele Venstres folketingsgruppe i øvrigt til)
  • Jeg har adgang til ret store vandreserver i form af det vand, Søren Pind hælder ud af ørerne

Desuden kan man argumentere for, at det kvalificerer mig, at jeg har været minister for fødevarer, landbrug og fiskeri fra 2007 til 2010.

 

Vores opgaver

Vi får en vigtig opgave med at sikre Danmarks natur og miljø. Desværre er det politiske miljø sådan, at vi ikke bare kan vælge og vrage mellem opgaverne. Følgende skal prioriteres højt i de kommende år:

  • Skellet mellem regeringens støttepartier skal reduceres
  • Dansk Folkeparti har anmodet om, at vi får Peter Skaarups kløft i hagen optaget på UNESCO’s verdensarvsliste
  • Gødningsproduktionen skal have et hak opad. Under valgkampen blev der nemlig produceret masser af bullshit, som de danske marker kan have gavn af

 

Jeg glæder mig til sammen med jer at sætte tænderne i Danmarks miljø- og fødevareopgaver. Så er der serveret!

 

Kh

Eva K.H.

 

Comments are closed.