13:47 af

Esben Lunde Larsen_fritlagt

 

 

Esben brevhoved_2

 

Vær hilset!

 

Som I jo nok ved, er jeg cand. theol. af uddannelse og kristen af tro. Det kommer I nok til at mærke i jeres daglige arbejde. I første omgang er der en stribe forandringer, jeg godt kunne ønske mig her i ministeriet.


Morgensang

Der er intet som at starte dagen med at prise Herren på vers. Derfor vil I hver morgen få udleveret Den Danske Salmebog, hvorefter vi synger en række salmer. Da bygningsreglementet ikke tillader opsætning af kirkeorgel, arbejder Han på en anden løsning.

 

Kantineordningen

Kantineordningen forbliver i store træk den samme. Der vil fremover, helt ekstraordinært, blive serveret vin og brød i ganske små mængder til folk, der arbejder i weekenden.

Fast bestanddel i menuen: bønner.

 

Sprogbrug

Jeg ser gerne, at vi justerer vores sprogbrug en lille smule. Jeg er foreløbigt ihukommet disse tre udtryk, jeg gerne vil have, vi bruger, når vi taler sammen:

  • Konflikthåndtering = vende den anden kind til
  • Godt kollegaskab = næstekærlighed
  • Brændende platform = brændende busk

 

Ny procedure ved teknisk nedbrud

Der er intet, der hjælper på et problem som en god bøn. Det bliver derfor normal praksis, at man beder for printeren eller mailserveren i stedet for at forstyrre it-afdelingen. It-afdelingen bliver derfor erstattet af Det Nye Testamente.

 

Herren være med jer!

 

Amen.

 

Esben

 

 

Comments are closed.