22:57 af

 

 

Ellen Trane NørbyEllen_brevhovedHej med jer

 

Tak fordi I har valgt at åbne denne mail. Det er meget inklusionsfremmende, at I tager ansvar for egen læring. I dag skal vi se på, hvordan vi kan gøre det mere helhedsorienteret at arbejde her i ministeriet.

Som det første er det mig derfor magtpåliggende at sikre, at vi får indført en duelig kageordning. Alle kager er velkomne, også rævekager. Jeg hænger en seddel op på den store opslagstavle.

 

Nye pladser

Under Christines ledelse har I siddet i et klassisk kontorlandskab med båse. Det tror jeg ikke på som et effektivt redskab til at sikre en god indlæring. Derfor har jeg fået pedellen til at flytte bordene rundt, så vi fremover kommer til at sidde i en klassisk hestesko. I får også en ny sidemakker, og det bliver ikke en, I har siddet ved siden af før. Det kan man nemlig godt blive træt af. Jeg har selv siddet ved siden af Jens Rohde, og han var slem til at sige noget uden at have fået ordet.

 

Regler

Man afleverer sine opgaver til tiden! Cirkulærer og forordninger, der ikke ligger på mit bord til tidsfristen, bliver sendt tilbage uden at blive kigget på. Men bare rolig: I, der afleverer til tiden, får ikke jeres papirer tilbage med en masse røde streger. Jeg har anskaffet mig en blå tusch i stedet.

 

Hvis man er syg, skal man have en seddel med fra Kristian Thulesen Dahl.

 

Nye fagområder

I får to ressortområder mere på skemaet i år: børn og ligestilling.  Det vil kunne mærkes. I får en stak nye bøger (der skal pakkes ind!), og vi skal sammen arbejde for at få en kombineret vores ressortområder på den bedste måde.

Delmål for ligestilling i folkeskolen:

  • Flere piger skal tyre fodbolde i fjæset på drenge i det store spisefrikvarter
  • Flere drenge skal diskutere, hvilket One Direction-medlem, der har det pæneste hår

 

Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at arbejde sammen med jer – ikke mindst på grund af den årlige hyttetur. Vi må se, hvad der kan blive råd til. Jeg nedlægger veto mod at rejse til PISA, og min mor sidder i bestyrelsen for et museum, der godt kunne bruge nogle flere besøgende. Men alt det kigger vi på, hvis vi får råd. Vi skal nemlig spare, siger Claus. Derfor bliver der heller ikke nogen mælkeordning fremadrettet.

 

Hvis I har nogen spørgsmål, rækker I bare hånden op.

 

Med venlig hilsen

Ellen
Kontaktminister

Comments are closed.