13:22 af

Claus Hjort Frederiksen

 

Hjort_brevhoved

Kære alle

I kender mig jo sikkert fra tidligere, så I ved, hvad jeg mener, når jeg siger, at arbejdet under mig bliver business as usual. Min forgænger (og forhenværende efterfølger), Bjarne, førte jo en ganske blå finanspolitik. Vi skal fortsætte de gode takter fra Bjarnes tid. Det er afgørende, at vi bliver ved med at være helt skarpe til at holde ting skjult for Folketinget.

 

Arbejdsklimaet

Vi skruer op for air conditionen! Meget op! Jeg gider simpelthen ikke stå og svede, når jeg skal fremlægge spareforslag for pressen. Det ser ud som om, jeg har noget at skjule. Og det har jeg altså ikke! Og i hvert fald slet ikke noget for Folketinget, som Jesper Tynell skal grave i og få Cavlingprisen for!

 

Sparerunde

Vi skal spare. Alle skal spare. Den forrige regering sagde, at vi er på vej ud af krisen. Det var vi måske, men det er i hvert fald ikke deres skyld. Og nu skal vi spare.

Staten skal spare 2 procent om året. Og det er på høje tid, at kommunerne også omprioriteringsbidrager. Derfor lægger jeg op til, at de skal spare 1 procent om året. Det skal I hjælpe dem med. Derfor bedes I, uanset hvilken kommune, I bor i, ikke bruge de offentlige toiletter, men holde jer, til I når hjem. Ikke herhen – staten skal jo også spare.

Derfor: gå på toilettet derhjemme. Der skal ikke ret mange store og små skyl til, før kommunerne har sparet 2,5 milliarder.

 

Boligjobordning

Jeg vil gerne have de allerbedste tal og analyser, I kan finde. Også hvis det betyder, at der skal udelades nogle tal, eller de skal læses på en anden måde. Vi bliver ved, til jeg synes, det lyder godt.

I kommer altså til at være rigtig meget på arbejde den kommende tid. Derfor lancerer vi en ny boligjobordning, hvor jeres job også er jeres bolig. Der vil blive opstillet drømmesenge til formålet. De kan lejes for en brøkdel af jeres personlige omprioriteringsbidrag.

 

Ministerbetjening

Offentlighedsloven er vi heldigvis ved at have styr på, men for en god ordens skyld er alle samtaler, mails, cirkulærer, forordninger, memoranda, post-it-lapper og kruseduller på bagsiden af kryds og tværs-blade hermed omfattet af ministerbetjeningsloven og skal således undtages fra aktindsigt.

 

For god ordens skyld skal jeg oplyse, at denne mail ikke eksisterer.

 

– Claus

 

 

 

Comments are closed.