Kampagnevideo

MyrthueLarsen har lavet denne kampagnevideo for Helsecenter Midt, der gerne vil trække flere landsbylæger til Vestjylland. Stilen er simpel og budskabet er positivt. Videoen kickstartede helsecenterets kampagne i julen 2015.

Logo

Da jeg i sommeren 2015 besluttede mig for at generere et logo til min virksomhed, faldt valget meget hurtigt på MyrthueLarsen. Vi havde et 30 minutters telefonmøde, hvor vi brainstormede. Under en uge senere fik jeg de første forslag, og efter min tilbagemelding om evt. ændringsforslag, lå det færdige resultat klart i løbet af et døgn. 

Vi blev derefter også enige om at lave en tegning af virksomhedens fysiske omgivelser. Resultatet blev rigtig godt og pryder nu vores hjemmeside. (Helsecentermidt.dk)
 
MyrthueLarsen har på alle måder levet op til forventningerne, og jeg kan stærkt anbefale virksomheder i samme situation at benytte sig af dem til både idéudvikling og grafisk design af firmalogo.
Læge Martin F. Aagaard

 

Da Martin Aagaard  skulle have designet sit nye logo, gav han os en række centrale begreber og nøgleord for sin praksis, som vi kunne arbejde ud fra:

  • patienten i midten
  • mange kompetencer i et hus
  • bredt behandlingsspektrum
  • oplysning og lys i mørket
  • helbredelse, forståelse og sundhed frem for ren medicin

Ud fra disse begreber lavede MyrthueLarsen tre skitser. De er alle håndtegnede, og kunden fik lov at se, forkaste og komme med forslag til ændringer.

 

 

Det valgte design blev det sidste, hvor mennesket indgår. MyrthueLarsen leverede efterfølgende logoet i vektorgrafik samt en række alternative designs.

 

 

Helsecenter Midt Borris har efterfølgende brugt logoet på deres hjemmeside og husmur, ligesom det er blevet trykt på reklamer i den lokale idrætshal 

 

 

Bygningstegning

Da Helsecenter Midt Borris etablerede deres praksis i byen, fik de samtidig renoveret facaden på bygningen. Derfor har vi også tegnet selve lægehuset som en slags kunstværk, der kan pryde hjemmesiden samt indersiden af helsecenteret.

 

 CBBlogo2

Tegningen er lavet digitalt efter fotografi, men er designet, så den ligner vandfarve og tusch.