”Hos Danske Hospitalsklovne har vi med stor glæde benyttet os af MyrthueLarsens kreative og humoristiske pen i vores årlige magasin, både i 2014 og 2015. I begge tilfælde har der været tale om illustrationer til guides om, hvordan man som forældre håndterer konkrete situationer. Det er altid interessant at få de to herrers vinkel på en situation, beskrevet med ord, som skal overføres til en illustration. Vi har været meget glade for processen og det endelige produkt hver gang. Vi glæder os allerede til at samarbejde med Christian og Jesper igen i 2016.”

Sissel Witt, projektleder

 

I både 2014, 2015 og 2016 har vi illustreret en artikel til den årlige udgave af Magasinet Hospitalsklovn. Tegningerne er holdt i en simpel, børnevenlig streg med klare farver, så den både kan forstås af voksne og børn.  

 

2014

I artiklen fra 2014, “Sådan må du aldrig gøre, når dit barn er bange”, giver en børnepsykolog gode råd til til forældre med børn, der er indlagt. Vi har gengivet de fem forskellige råd som konkrete eksempler på “do’s” og “don’ts”.

 

 

 

2015

Artiklen fra 2015 har overskriften “Hold fast i hverdagen”. I den fortæller en psykolog, hvordan man holder sammen på familien, når et af børnene er indlagt. Vores fem tegninger viser psykologens anbefalinger som konkrete situationer.

 

 

2016

I 2016 har vi både lavet magasinillustration som årene før, men også hjulpet med at illustrere og skrive teksten til en lille folder, der blev delt ud under Klovneløbet 2016.

Magasinet Hospitalsklovn

 

Folder til Klovneløb

Se hele folderen her