Vi har tidligere været ansat i televirksomheden CBB Mobil, og her lavede vi masser af forskelligt kreativt arbejde sammen. 

 

Ugetegninger til kundeservice

I forbindelse med vores migrering til ny systemplatform havnede vi i en ond cirkel, hvor frustrationerne smittede af på kunderne og på medarbejderne.

For at bryde den onde cirkel valgte vi en ny og utraditionel måde at gribe det an på, nemlig vores ugetegninger. Hensigten med Jesper og Christians tegninger var at få de tabubelagte emner væk fra krogene og rygepauserne og i stedet få vendt stemningen. 

Det har uden tvivl været en af de mest effektive måder for os at højne motivationen hos medarbejderne, og det smittede også tydeligt af på kunderne. Det resulterede i, at vi fik vores NPS tilbage på sporet. Ugetegningerne fortsatte i ti måneder, efter vi havde fået vendt skuden.

Thomas Krogh, driftschef, CBB Mobil

Hver eneste mandag igennem mere end ti måneder leverede vi tegnet satire over aktuelle emner, der berører kundeservicemedarbejdernes virkelighed i televirksomheden CBB Mobil.

Universet omkring tegningerne er absurd, overdrevet og humoristisk. Det er befolket af mennesker, der har samme karakterdesign. Vi endte med at kalde dem ”pølsemennesker”. Designet betød blandt andet, at de ingen mund fik. Tegningerne er holdt i en enkel, naivistisk stil og et konsekvent karakterdesign, som både fungerede til at karikere kendte personer og bestemte medarbejderne i virksomheden.

Tegningerne blev hængt op i kundeserviceafdelingen, lagt på afdelingens intranet og brugt som baggrundsbillede for kundeservice. 

 

 

Tegninger til Facebookside

Igennem en periode på et halvt år leverede vi fast tegninger til CBB Mobils Facebookside. Tegningerne blev brugt som oplæg til debat blandt sidens godt 40.000 fans. Desuden havde tegningerne den kvalitet, at de skilte sig ud fra de andre opslag på Facebooksiden, der typisk var billeder og grafik. Designet til tegningerne var det samme som de interne satiretegninger: en simpel streg og et morsomt karakterdesign. 

 

 CBBlogo2