Om os

MyrthueLarsen er en tegnestue, en skrivevirksomhed og en satirefabrik.

Men MyrthueLarsen er først og fremmest et parløb mellem to kreative originaler.

Som firma har vi eksisteret siden november 2013. Vores indtil videre største milepæl og medieeksponering kom med satiretegningen af Lars Løkke Rasmussen. Læs mere om den sag i blogindlægget "MyrthueLarsen og påklædningsdkukken". 

På mange måder er det forløb karakteristisk for vores måde at arbejde på.

For når vi sidder med en færdig tegning i hånden, er den ikke bare nogle streger på et stykke papir. Den er det håndgribelige (eller digitale) resultat af en proces, der starter ved idéen, vi ikke kan lade ligge, den skæve tolkning på hverdagen eller det absurde resultat, der opstår, når vi vender verden på hovedet.

Vi kan selvfølgelig også lave eksakte tegninger på bestilling, men vi synes, det er sjovest og giver det bedste resultat for alle parter, hvis vi sammen med vores kunder finder en unik idé og en unik form.

Kontakt os, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst tegner dit budskab.

Fælles

Christian Larsen

Christian er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Han har gennem sit praktikophold på TV2/Nord arbejdet med visuel nyhedsformidling, men har skrevet historier så længe, han kan huske. Det er ofte sket med satirisk anstrøg og med målet om en skæv form som hos fx Anders Lund Madsen, Mikael Bertelsen og Politikens ATS.

Christian er født og opvokset i Aalborg.

Jesper Myrthue

Jesper er autodidakt skuespiller med en stor portion selvironi. Han er oprindeligt fra Gedsted ved Viborg, men har boet i København siden 2000.

Han har tegnet, siden han var 5 år gammel og gør det i dag både med pen og Photoshop. Han trækker på inspirationskilder som Kjeld Mulbjerg, Drew Struzan og Mort Drucker.