15:23 af

I dag er det fastelavn, og det betyder udklædninger - også på Christiansborg.

MyrthueLarsen har fanget fire politikere og spurgt ind til deres udklædning.

Mette Frederiksen

Hvad har du klædt dig ud som?

Jeg har valgt at klæde mig ud som Clement Kjersgaard. Udklædningen havde måske passet bedre til Halloween, da han er ret skræmmende. Men jeg havde et par læber i overskud, så det var ret nemt.

Skal du så også have fastelavnsbol...

Der er jeg nødt til at afbryde dig! Det er simpelthen ikke korrekt, det du siger der. Vi fører socialdemokratisk politik, uanset hvilket bagværk, man disker op med. Det ligger helt fast!

Claus Hjort Frederiksen

Hvad har du klædt dig ud som?

Det siger sig selv, at jeg da er Joakim von And. Det er mig, der har pengetanken, statskassen, finansbogen og hele molevitten.

Det er lidt en udfordring at skulle lave hovedspring i en slunken pengetank, men jeg har snakket med kommunerne om et større ompriorteringsbidrag, så jeg ikke brækker nakken (på dem).

Har du så også mineret vejen ind til Finansministeriet ligesom Joakim von And har med sin pengetank, haha?

Lad mig bare sige, at der er ting i Finansministeriet, som ikke tåler dagens lys, så det var måske en god idé at gøre

 

 

 

Den Hemmelige Socialdemokrat

Hvad har du klædt dig ud som?

Jeg har klædt midt ud som den hemmelige socialdemokrat, der i sagens natur er hemmelig. Og der må jeg *hik* bare sige, at jeg er mere tillidsfuld end vælgerne lægger op til *bøvs*

 

Er det ikke en lidt nem udklædning, når man ikke kan se, hvem du er?

Nej, altså jeg må bare gentage, at jeg er mere tillidsfuld end du lægger op til. Og så må vi se, hvad vælgerne siger. Vælgerne har altid ret.

 

Okay. Skål, Henrik Sass Larsen!

Skål!

 

Karsten Lauritzen

Hvad har du klædt dig ud som?

Jeg er SKATMAND, de multinationale selskabers beskytter. Jeg beskytter også borgernes retsfølelse, men først og fremmest bruger jeg min tid på at bekæmpe sund fornuft i ministeriet.

 

Glæder du dig til at slå katten at tønden?

Ja! Jeg vil virkelig gå all in på den konkurrence. Måske falder der også lidt håndører ud af tønden sammen med en kat. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få i SKAT, og der er et par flødekarameller meget velkomne.

 

 

 

 

 

Comments are closed.